Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Nohti

Podaljševanje nohtov

V Kotičku Preobrazbe vam nudimo podaljševanje nohtov s šablono. Pri samem podaljševanju nohtov vam z gelom podaljšamo noht na željeno obliko in dolžino. Najbolj zaželjene oblike so trenutno coffin in mandelj. Pred prvim podaljševanjem Vam svetujemo primerno obliko in dolžino glede na vaše naravne nohte. Uredimo tudi najbolj zahtevne »pogrizenčke«. 😊

Korekture podaljšanih nohtov so priporočljive na 3-4 tedne odvisno od rasti vaših naravnih nohtov.

Vse materiale, ki jih uporabljamo so od Ritzy Nails Slovenija za katere smo tudi uradni zastopnik in v sodlovanju z njimi izvajamo tečaje podaljševanja nohtov. Povezava do Ritzy Nails Slovenija -> RITZY NAILS

PERMANENTNO LAKIRANJE

Permanent lakiranje ali ˇgelishˇ

Ste naveličane vsakodnevnega popravljanja poškodovanega laka? Če je vaš odgovor da potem je permanentno lakiranje rešitev za Vaše nohte. Zagotavlja dolgo obstojnost, ob tem pa nohte dodatno utrdi in zaščiti pred poškodbami.

Permanentno lakiranje se izvaja s posebnimi laki ( bazami ), ki zagotavljajo dolgotrajno obstojnost do 5 tednov. Pred samim lakiranjem se noht oblikuje, uredi se obnohtna kožica ter razmasti nohtna plošča za boljši oprijem laka, nanaša se enako kot klasičen lak. Po nanosu permanentni lak posušimo pod UV ali LED lučko.

PEDI-GELIRANJE

Pedi-geliranje je vedno bolj zaželeno skozi vse leto, zato je v naši redni ponudbi. Je estetsko geliranje saj s pomočjo gela oblikujemo nohte tako, da bodo pristajali obliki vaših prstov in stopal. Izbirate lahko med francosko ali permanentnim lakiranjem v katerem koli odtenku si zaželite. Drzne pa se pogumno odločite za poslikavo, bleščice ali kamenčke, ki bodo vaše nohte naredili unikatne.

Ker nohti na nogah rastejo počasneje, pedi-geliranje drži do 7 tednov, odvisno od posameznice.