Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Keratinsko vihanje trepalnic

LASH LIFT

Vaše naravne trepalnice oblikujemo s pomočjo posebne keratinske nege in pripomočkov v naravno ukrivljen lok, kar vaš pogled bistveno odpre, vaše oči pa tako postanejo bolj izrazite in poudarjene. Pri tem je pomembno, da s pomočjo uporabljene metode vaših naravnih trepalnic NE poškodujemo. Zaradi same keratinske nege postanejo po opravljenem postopku le-te temnejše, vidno daljše, privihane in privzdignjene.

Ali je to zame?

Seveda, saj gre za povsem varno metodo, ki je primerna za vse vrste trepalnic, tudi za uporabnice kontaktnih leč. Z Lash Lift-om lahko brez posledic in neprijetnosti ter težav plavate tako v morju kot tudi v kloriranih bazenih, obiskujete savne in se ukvarjate s športom. Je posebej primerna za vse, ki ste si pravkar odstranili umetne trepalnice, saj jih pomaga obnoviti.

Obstojnost

Učinek je viden do 8 tednov. V tem času se trepalnice postopoma same zravnajo v prvotno obliko. Naše stranke se rade odločijo za ponovitev postopka, saj se navadijo na lepe trepalnice brez maskare. Vtis je še boljši, saj trepalnice obenem tudi pobarvamo. Barvanje trepalnic je dobro ponoviti v povprečju enkrat na mesec.

Celoten postopek traja cca. 45 min.