Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Powder brows

Kaj je powder brows metoda?

Powder brows ali puder obrvi je tehnika plitvega vnosa pigmenta v kožo z mehansko napravo. Je nežno pol transparentno senčenje v površinski sloj kože, zaradi česar Vaše obrvi izgledajo gostejše, polnejše in lepo negovane. S puder tehniko (powder brows) senečnja dobimo naraven videz obrvi z učinkom vsakodnevnega ličenja zato je primerna za vse, ki si želijo bolj polnih obrvi, a vseeno nežen zaključek.

Popolna oblika

Vsakemu obrazu se pristopa individualno kar pomeni, da naredimo izris in obliko obrvi primerne na fizionomijo določenega obraza, ob tem pa upoštevamo vaše želje. Barva obrvi se določi na podlagi tena kože in barve las. Celoten postopek traja 1,5 – 2 uri.
Intenzivnost senčenja pri tehniki powder brows lahko ponudi več različnih efektov. GLAMUROZNE IN MOČNE, POPOLNOMA NARAVNE ALI POLTRANSPARENTNE.

Obstojnost

Obstojnost puder obrvi je 1-2 leti, odvisna je od vrste kože in življenjskega stila. Puder tehnika (powder brows) je neboleča tehnika senčenja saj se izvaja na površini kože.

Po postopku

Po končanem postopku senčenja obrvi se lahko takoj vrnete k svojim vsakodnevnim dejavnostim. Vse kar boste čutile je mogoče rahlo zatezanje kože, kar pomeni da se koža celi in je normalno. Končni videz bo viden šele 3-4 tedne po postopku. Takoj po posegu bo videz zelo intenziven vendar bo to po 3-7ih dneh zbledelo. Ob celjenju bo videz postajal bolj nežen in naraven, zato je pomembno da ste potrpežljivi. Pustite koži da se odlušči sama, ne praskajte in ne luščite, saj s tem lahko odluščite tudi pigment. Prvi teden po postopku je priporočljivo mazanje 2x dnevno s kremo Bepanthen.

Korektura

Po 6 tednih ko se koža dokončno zaceli, se lahko naredi korekutro oziroma povpravke. Korektura je namenjana popravljanju prvega nanosa, saj lahko ta rahlo zbledi, lahko se popravi barvo ali dopolni obliko. Korektura je priporočljiva ni pa nujna in je všteta v ceno tretmaja (največ 2 meseca po tretmaju).