Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Podaljševanje trepalnic

Kaj ponujamo?

V Kotičku preobrazbe ponujamo različne tehnike za zgostitev in podaljšanje vaših naravnih trepalnic. Klasično podaljševanje 1 na 1, stil Kardashian / Kylie, light volumen in volumen.

 

Pri samem procesu podaljševanja trepalnic je pomembno, da ne preobtežimo naravne trepalnice, tako pri vsaki posameznici sama presodim kakšno težo trepalnic lahko prenesejo vaše naravne. Pretiravanje lahko povzroči resno škodo, saj s tem poškodujemo rastni mešiček trepalnic. V povprečju imamo na zgornji veki nekje od 90 do 150 trepalnic. Nekatere jih imajo le 50, nekatere več kot 200, zato je tudi sam čas podaljševanja odvisen od gostote vaših naravnih trepalnic. Dnevno izgubimo od 3 do 5 naravnih trepalnic. Ko odpade ena naravna trepalnica, odpade umetna skupaj z njo.

Kateri stil podaljševanja trepalnic izbrati?

1:1 TREPALNICE za naraven videz. Pri tej tehniki nalepimo 1 umetno trepalnico na 1 naravno in s tem podaljšamo trepalnico.

 

Light VOLUMEN je primeren za vse tiste, ki si želite bolj goste trepalnice. S takim volumnom ustvarimo nežen videz “naravnih trepalnic” in za to uporabimo 2-3D (kar pomeni 2 do 3 umetne trepalnice na eno naravno). Pri tej tehniki uporabljamo tanjše trepalnice kot pri 1 na 1 (da jih ne preobtežimo) in z njimi ustvarjamo drobne čopke.

 

VOLUMEN – Klasičen volumen 4D-7D

 

AMERICAN STYLE –  pri tej metodi uporabimo različne dolžine in debeline trepalnic za bolj razgiban videz “mačjih oči” in s tem ustvarimo tipičen Kim.K efekt trepalnic.

Kako skrbeti za trepalnice po tretmaju?

  • Trepalnic prvih 24 ur ne močimo
  • Izogibamo se produktom, ki vsebujejo olja (oljni odstranjevalec makeupa, barvice za oči ipd.). Previdno s kremo za obraz ali sončno kremo, da ne pride blizu vek. Uporabljajte le ličila brez olj.
  • Makeup odstranjujte zelo pazljivo z micelarno vodo. Ne uporabljajte vatiranih blazinic za odstranjevanje, raje to počnite z vatirno palčko.
  • Z obiskom solarija počakamo vsaj 48 ur.
  • Savna se odsvetuje.
  • Ne “mencajte” oči, saj s tem uničite formo trepalnic, hkrati pa jih lahko potrgate.
  • Priporočljivo je spanje na hrbtu in ne na obrazu.
  • Maskaro se strogo odsvetuje.
  • Trepalnic si nikoli ne odstranjujte sami.

POMEMBNO!!! REDNO ČIŠČENJE

Umetne trepalnice UMIVAMO redno in to najmanj enkrat na dan! Umivamo jih prav tako, kot naravne- redno in brez strahu.

 

Podaljški ne bodo izpadli, če jih redno umivamo, ampak ravno obratno. Če jih ne umivamo se na njih nabira umazanija, le ta pa zmasti podaljške in tako trepalnice izpadejo hitreje. Prav tako je nevarnost okužbe – blefaritis, ki nastane zaradi nečistoče.

 

Pomembno je, da jih umivamo s peno namenjeno posebej umetnim trepalnicam in nikakor z raznimi odstranjevalci make-upa, ki vsebujejo olja!