Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Laminacija obrvi

Kaj je laminacija obrvi?

Laminacija obrvi  je najnovejši trend iz salonov lepote, ki se mu zaupa vse več deklet, ki niso imele te sreče, da se rodijo z lepimi, zapolnjenimi, gostimi in poslušnimi obrvmi, ki so pri tem še popolno zakrivljene in oblikovane.

Laminacija je oblikovanje obrvi z laminacijskimi serumi, kateri dlako omehčajo, da jo lahko počešemo v željeno obliko in smer. Je povsem neboleča metoda, s kateri so obrvi videti naravne in negovane, učinek same procedure pa je zato tudi veliko krajši kot pa pri trajnih ličilih, saj traja le do tri mesece.

Keratin je “in”

Pri lepotnem postopku laminacije se naravne dlake nahrani in okrepi s keratinom, kar pomeni, da ne gre za dopolnjevanje obrvi s sintetičnimi dlačicami, vendar za krepitev in izboljšanje vaših naravnih. S krtačenjem in nanosom serumov se dlačice uredi v želeno smer, zaradi česar so obrvi po koncu postopka polnejše in simetrične.

Zato je ženski svet obseden z laminacijo …

Laminacija prepriča z dejstvom, da je neagresiven in naraven lepotni postopek, ki ustvari iluzijo popolnoma urejenih, polnih in gostih obrvi. Si želimo še česa? Rezultat laminacije so lepe naravne obrvi, ki izgledajo, kot da smo jih oblikovali zgolj s prozornim gelom. Ne glede na to, ali vas pri vaših obrveh moti debelina dlačic, prazni prostori med njimi, kodrci in druge nepravilnosti, je laminiranje idealna alternativa marsikaterim nenaravnim postopkom ureditve nepopolnih obrvi.  Celoten postopek traja približno 45 minut, rezultati pa so dolgotrajni, tudi šest do osem tednov vam za obrvi ne bo treba skrbeti, ampak jih le nežno česati in občudovati v prerojeni naravni podobi.

Obstojnost in nega

6-8 TEDNOV (odvisno od naravne dlačice)

Obrvi po postopku laminacije 24 ur ne smemo močiti z vodo, potem jih dnevno nahranimo z zato namenjenim proizvodom ali z organskim oljem.